Europa Conference League

Νικολακόπουλος: «Οι εκτιμήσεις για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού με τη Φενέρ»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του ματς με τη Φενέρμπαχτσε, όπως τα μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος ξεκίνησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μεταφέροντας τα… ευχάριστα στον Ολυμπιακό, καθώς ανέφερε ότι δεν έχει προβλήματα, ενόψει του ματς με τη Φενέρμπαχτσε (11/4). Υπό την έννοια ότι όλοι είναι στη διάθεση του προπονητή, ακόμη και ο Ορτέγκα, που έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια λόγω ενοχλήσεων. Επίσης, ο Αλεξανδρόπουλος είναι εντάξει, αλλά επειδή λείπει πολύ καιρό είναι δύσκολο να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Από ‘κει και πέρα, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» είπε για τις πρώτες εκτιμήσεις για την ενδεκάδα, τονίζοντας ότι υπάρχουν τρεις παίκτες για δύο θέσεις. Ίσως ο Όρτα να έχει τον πρώτο λόγο για να μην χαλάσει η τριάδα στο κέντρο και να παίζεται μία θέση ανάμεσα στον Γιόβετιτς και τον Μασούρα, για το ποιος θα παίξει αντί του τιμωρημένου Ποντένσε.

Κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί μέσα από τις προπονήσεις. Δηλαδή, να ανεβάσει στροφές ο Όρτα, ο οποίος δεν ήταν στα καλύτερά του κόντρα στη Λαμία, αφού έλειψε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Ειδάλλως, μπορεί να παίξουν από την αρχή και ο Γιόβετιτς και ο Μασούρας.

Επίσης, ακούστε τι ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος για του τραυματίες της Φενέρ.

Το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x